Algemeen

Opleiding

Van 2005 tot 2012 studeerde ik geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. Mijn specialisatie in de gynaecologie-verloskunde behaalde ik in 2017. Ik werd opgeleid in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, bij de GasthuisZusters Antwerpen (campussen Sint-Vincentius en Sint-Augustinus) en in het ZiekenhuisNetwerk Antwerpen (campus Jan Palfijn). Op het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde te Jette verruimde ik mijn kennis in de fertiliteit en in het TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg bekwaamde ik mij verder in de hoogrisico-verloskunde.

Specifieke interessegebieden

• Algemene verloskunde
• Gynaecologische heelkunde met in het bijzonder minimaal invasieve chirurgie

Doelgroep

Vrouwen van alle leeftijden kunnen bij mij terecht, voor o.a. preventief onderzoek, anticonceptie, kinderwens, zwangerschap, bloedingsproblemen, pijnklachten, seksuele disfunctie, menopauze, incontinentie, verzakking en borstpathologie.

Ziekenhuis

Ik ben verbonden aan de dienst gynaecologie-verloskunde van het Algemeen Ziekenhuis Voorkempen te Malle. AZ Voorkempen is een modern ziekenhuis dat een kwaliteitsvolle zorg en een respectvol patiëntencontact hoog in het vaandel draagt. Alle geplande opnames vinden dan ook hier plaats: bv. bij ziekte, een heelkundige ingreep of bevalling.
www.azvoorkempen.be